Waarschuwing: nepgoud

14 juli 2008

ALBLASSERWAARD – De politie waarschuwt voor verkopers met een zigeunerachtig voorkomen die goud en andere spullen te koop aanbieden. Zij zijn gesignaleerd langs de autosnelwegen (A15, A27), maar ook in de bebouwde kom van onder meer Meerkerk.

De verkopers houden vaak een zielig verhaal en bieden vervolgens hun waren aan. De spullen zijn nep, de prijs is dus niet in overeenstemming met de geboden waar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.