Naomi Visser clubkampioene bij Olympia

14 juli 2008
Afgelopen vrijdagavond turnden de wedstrijdturnsters in de Olympiaan hun laatste wedstrijd van dit seizoen: tegen elkaar wel te verstaan tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Naomi Visser, een van de jonge talentjes, ging er met de wisselbeker vandoor. Zij scoorde 34.90 over vier toestellen. Na dit seizoen gaat zij verder als wedstrijdturnster bij O&O Zwijndrecht.
 
Voor iedere categorie turnsters lagen er medailles klaar. Achter Naomi eindigde Summer Howe als 2e met 33.30 in de basisgroep. Bij de instappers ging de gouden medaille naar Kirsten Kuntz met 34.50. Sanne Bouw kreeg de zilveren medaille omgehangen met 34.00 punten. In de categorie jeugd B waren er drie medailles te verdelen. Fleur Terlouw won het goud met 33.20, het zilver ging naar Denise Molenwijk met 33.00 en Alissa de Jong eindigde als derde met 32.70. Bij de jeugd A waren er ook drie medailles, omdat er twee turnsters gelijk eindigden. Achter Eline Boot die de 1e plaats in beslag nam met 32.10, kregen Laura Hensbergen en Dana van Ewijk het zilver met 31.70. Bij de senioren haalde Chantal de Koning het goud met 34.20 en Gerrianne van Kleef het zilver met 33.40.
 
Zaterdagmiddag sloten de jongste turnsters hun seizoen af met een gezellige spelletjesmiddag en gourmetten. In de eerste week van september beginnen de trainingen weer.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.