Nieuw telefoonnummer voor de SDD

11 juli 2008

DRECHTSTEDEN - De Sociale Dienst Drechtsteden heeft vanaf 1 juli een nieuw telefoonnummer. U belt dit nummer als u iets wil weten over bijvoorbeeld uw uitkering, werk, een Wmo-voorziening of voor budgetadvies. Uw vragen beantwoorden zij zoveel mogelijk tijdens één telefoongesprek.

De SDD heeft bewust gekozen voor een centraal telefoonnummer, omdat ze de telefonische bereikbaarheid willen verbeteren. Er is geen keuzemenu meer en u krijgt direct antwoord op uw vraag. Zij doen dit om u sneller en beter van dienst te zijn. Voor de SDD betekent de invoering een andere manier van werken. Tijdens de invoering kunnen zich wat startproblemen voordoen. Hiervoor vragen zij uw begrip.

Als u belt: Houd uw klantnummer of burgerservicenummer bij de hand. Alleen dan kunnen zij u persoonlijke informatie verstrekken. Het nieuwe telefoonnummer is: 078- 639 80 00

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.