Nieuw in Papendrecht: ProSecretary Professional Management Service

10 juli 2008
Nieuw in Papendrecht: ProSecretary Professional Management Service

PAPENDRECHT - Met ingang van 1 juli 2008 is in Papendrecht het bureau ProSecretary gevestigd. Dit bureau heeft jarenlange ervaring in het verlenen van diensten aan management en directie.

Diensten
ProSecretary verzorgt alle voorkomende secretariaatsdiensten, schrijft artikelen voor websites, redigeert en corrigeert teksten en beantwoordt bij afwezigheid de telefoon. Daarnaast organiseert men zakelijke meetings aan de golfbaan in binnen- en buitenland en doen evenementenorganisatoren een beroep op ProSecretary om in de voorbereiding en op de dag van het evenementen het secretariaat voor rekening te nemen. 

Klanten
ProSecretary werkt voor ondernemers, management of directie die vanwege uitval van personeel door bijvoorbeeld zwangerschap of vakantie, topdrukte, achterstand, extra sales en marketingactiviteiten behoefte hebben aan (tijdelijk) ondersteuning.

Ook is bij de kleine ondernemers vaak wel behoefte aan ondersteuning, maar is er nog geen behoefte aan invulling door een vaste kracht. Deze ondersteuning kan flexibel verzorgd worden.

Bedrijven besteden vaak veel aandacht aan de ontwikkeling van de website. Immers tegenwoordig is dit het visitekaartje van het bedrijf. Een website is echter pas een visitekaartje als deze is bijgewerkt. ProSecretary schrijft ook artikelen en plaatst het desgewenst op de site, zodat deze er altijd up-to-date uitziet.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.prosecretary.nl. 

Contactgegevens
ProSecretary, Kastanjelaan 13, 3351 CJ  Papendrecht. Tel: 078 - 750 25 21 / 06 - 12 85 08 35, e-mail: info@prosecretary.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.