Kanariezaad verloren

08 juli 2008

 

PAPENDRECHT – Op de N3 bij Papendrecht is maandagmiddag 7 juli een 49-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dongen een deel van zijn lading verloren, te weten kanariezaad. De aanhanger was geladen met 20 ton zaad, wat voor een deel op de weg verspreid lag. Het verkeer werd hierdoor gehinderd. De weg moest eerst schoon worden gemaakt voordat het verkeer weer doorgang had. Dit had filevorming tot gevolg. Tegen de chauffeur wordt proces-verbaal opgemaakt.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.