Het Matroosje gaat sluiten

08 juli 2008

PAPENDRECHT - Nog een kleine 2 weken en dan gaat Het Matroosje aan de Pieter Langendijkstraat 21, na bijna 5 jaar in haar huidige opzet de deuren sluiten. Waarom? is de vraag die de afgelopen weken veel gesteld is; het steeds groter wordende gezin en de drukte die dit met zich mee brengt heeft eigenaress Simone Rietveld doen besluiten om te stoppen. Op dit moment is de opheffingsuitverkoop in volle gang, kortingen tot 70% op de nieuwe collectie en alle tweedehandskleding voor de helft van de prijs.

Voor klanten die dit zomerseizoen  kleding ingebracht hebben is er tot 1 oktober de tijd om hun tegoed uit te laten betalen en hun kleding retour te krijgen. Tot 19 juli kan dit op de openingstijden van de winkel, na de zomervakantie kan het tijdens alle dinsdagen in september op de normale plaats en tijd. Voor vragen kun je ons bellen in de winkel 078 - 6413731 of stuur een mailtje via de website www.hetmatroosje.nl.

Simone Rietveld:"We verdwijnen echter niet helemaal, onze tweedehands beurzen in oktober en april willen we graag volhouden. Veel klanten wisten de weg daar naar toe ook al te vinden en we hopen op deze manier de vraag naar tweedehandskleding toch te kunnen blijven
beantwoorden. Ook de website blijft nog gewoon bereikbaar!"

Op zaterdag 11 oktober 2008 zullen de deuren van De Ark aan de Rubensstraat van 09:00 tot 13:00 uur weer openstaan. Het inbrengen van kleding voor deze beurs kan iedere dinsdag in september van 09:30 tot 17:00 uur zonder afspraak op het huidige winkeladres. Maten 68 t/m 140, maximaal 20 stuks per klant, jassen extra, voor uitgebreidere voorwaarden kun je Het Matroosje mailen.

Als laatste worden alle klanten bedankt voor hun klandizie in de afgelopen jaren en hopelijk tot ziens op de beurs in oktober.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.