Zwemvereniging De Geul viert 40-jarig bestaan

07 juli 2008
Zwemvereniging De Geul viert 40-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Een paar maanden geleden werd al het 40-jarig bestaan van zwembad De Hooght gevierd, en afgelopen zaterdag 5 juli was het de beurt aan Zwemvereniging De Geul voor hun 40-jarig bestaan.

Dit werd groots gevierd met een zwemmarathon in het buitenbad van zwembad De Hooght. Ook andere verenigingen in de regio werden voor dit feest uitgenodigd, aangezien men elkaar bijna wekelijks tegenkomt en de marathon ook spannender is met elkaar.

Om 18.00 uur begon de zwemmarathon voor de zwemploegen. De ploegen tot 14 jaar zwommen tot 20.00 uur, en de ploegen vanaf 14 jaar zelfs tot 22.00 uur achter elkaar door.
Om 19.45 uur vond de overhandiging plaats van het ‘eerste’ jubileumshirt door Wim Schut van de Rabobank. Ook werd Joop Geerligs gehuldigd als erelid. Om 20:15 uur werd een barbecue georganiseerd voor de leden en genodigden. Omstreeks 1:00 uur werd de avond afgesloten. De Geul blijft doorgaan, ook na het 40-jarig bestaan!


De start met helaas nog wat regen

Veel publiek langs de kant

3 jonge zwemmertjes van Wiekslag

Het bijhouden van het aantal meters

De uitreiking van het eerste shirt

De Geul blijft doorgaan!

De feesttent op het grote veld
 
© fotografie: Hans Huisman en Jan van der Perk
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.