Nieuwe locatie voor Excelsior

07 juli 2008

PAPENDRECHT- Muziekvereniging Excelsior heeft voorlopig een nieuwe locatie. Vanaf 28 juli kan het gebruik maken van de accommodatie aan de Jacob Catslaan, in het voormalige schoolgebouw van OBS De Viermaster, tegenover de Koningin Beatrixschool. Dit gebouw staat momenteel leeg en kan door Excelsior waarschijnlijk tot 2010 worden gebruikt zodat alle verenigingsactiviteiten weer onder één dak kunnen plaatsvinden, een hele verademing voor de vereniging.

Het Pleinconcert dat Excelsior zaterdag 5 juli organiseerde is helaas door de regen enigszins in het water gevallen. Toen het alsnog droog werd, hebben het Klein Orkest en De Slobbers toch nog buiten wat van hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen. De opvoering van het sprookje "Flora en de tuin van Papenslot" dat door de kinderen van de Oranje Nassauschool was bedacht, heeft in de hal van de school plaatsgevonden. Excelsior houdt nu noodgedwongen lang zomervakantie, door gebrek aan geschikte repetitie-ruimte.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.