Welpen en pupillen nacht bij PKC

07 juli 2008

fotoPAPENDRECHT - Vandaag aan het einde van de middag werd de PKC hal overspoeld met kinderen, zwaar beladen met slaapzakken en luchtbedden. Ook de knuffels ontbraken hier en daar niet. De PKC hal was omgetoverd tot een heus Olympisch dorp. De traditionele welpen en pupillen nacht is weer begonnen.

Om half zes moesten de ouders echt afscheid nemen en gingen de kinderen inclusief leiding op de foto.
Alle kinderen waren verdeeld in groepjes waarbij elk groepje een land voorstelde.

Veelkleurig was het gezelschap dan ook zeker. Onze beide fotografen waren ook ter plaatse en via de foto site is dan ook een impressie te zien van de start van deze happening.

The day after...
Veel goed uitgeslapen ouders kwamen zaterdagmorgen hun kinderen ophalen. "Nou van mij mag het volgend weekend weer" en "Heerlijk zo'n nacht zonder kinderen" waren veelgehoorde uitspraken. Het schitterende weer zorgde voor een mooie ambiance op sportpark Oostpolder waar alle kinderen in groepjes met de vlag van het land waar ze bijhoorden paradeerden over het hoofdveld, luid aangemoedigd door de vele ouders langs de kant. Fotograaf Peter Besemer registreerde de optocht en alles er omheen zodat u via de foto site ook daar kunt kijken voor een indruk van dit zeer geslaagde evenement. Met volle bepakking, moe maar voldaan keerde iedereen weer naar huis. In veel huizen werd 's middags al een luid gesnurk waargenomen. 

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.