Feest in de Sionskerk

07 juli 2008

Praise in PapendrechtPAPENDRECHT - Feest, dat was het afgelopen zaterdagavond 5 juli in de Sionskerk.
In een feestelijk versierde kerk, want wat is een feest zonder ballonnen en slingers, werd er vrolijk gezongen en gemusiceerd.
Iedereen was enthousiast en gaandeweg de avond werd het een steeds groter feest, niet alleen op het podium, maar ook in de kerk.
Veel te snel was de avond weer voorbij en de feestgangers hadden er nog niet genoeg van daarom werd er (gelukkig) nog een aantal liederen herhaald, waarbij tijdens het lied, "ik wil juichen voor U mijn Heer" (Opwekking 589) het enthousiasme er werkelijk afspatte...

Heb je dit Feest gemist?
Op 25 oktober vindt er weer een praise avond plaats in de Sionskerk, georganiseerd door PraiseinPapendrecht en op 20 december zal er een kerstpraise zijn met 's middags een programma voor de kinderen en 's avonds voor de groten met medewerking van Marcel en Lydia Zimmer. Zie voor meer informatie de website www.praiseinpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.