Aanhouding winkeldiefstal

04 juli 2008

PAPENDRECHT – Twee vrouwen van 20 en 43 en een man van 36, allen uit Litouwen, zijn op straat op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. Eén van de inzittenden bleek bij navraag eerder betrokken te zijn geweest bij diefstal door een groep mensen.

Op de achterbank van de personenauto waarin ze reden, stonden twee volledig gevulde boodschappentassen met levensmiddelen waarvan de verdachten de kassabon niet konden overhandigen.

Al snel bleek uit de videobeelden van de supermarkt dat de verdachten alleen een brood hadden afgerekend en de rest zonder te betalen hadden meegenomen.

De politie heeft de verdachten na aanhouding overgebracht naar het politiebureau en hen in verzekering gesteld. Zij worden gehoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.