Family7 op analoge kabel in Papendrecht

02 juli 2008

PAPENDRECHT- De familiezender Family7 zendt nu analoog uit in de regio Zuid-Holland-Zuid. Vanaf 1 juli is de zender te zien in Papendrecht en omstreken.

De zender zendt vanaf december 2005 24/7 uit via Tv en internet, dit  gebeurt zowel digitaal als analoog. Family7 is een christelijke familiezender zender die een positieve invloed wil hebben in de maatschappij. De zender richt zich op programma's die dieper gaan. Family7-directeur Dolf van de Vegte: "We zijn blij met onze analoge plek in Zuid-Holland-Zuid. We hopen dat veel mensen gaan genieten van onze verschillende programma's die wij voor elke leeftijd aanbieden.

Onze zender bestaat vanwege de passie om het hart van mensen te raken, we hopen dat dit ook in deze regio zal gebeuren. We zijn geen zender die alleen kerkdiensten uitzendt. We zenden programma's uit die heel direct aansluiten op het leven van alledag. Bij ons kan je alles zien van talkshows en documentaires tot films, soaps en komedie."

Family7 biedt een volledig pakket met programma's die aansluiten bij de verschillende doelgroepen in de samenleving. De programma' s zijn nationale en internationale producten. Deze zijn Nederlands gesproken of Nederlands ondertiteld. Family7 zendt uit in Zuid-Holland-Zuid op frequentie  824.00/ kanaal 65+

Andere nieuwe zenders:
Per 1 juli hebben er nog meer aantal wijzigingen plaatsgevonden in het radio -en televisiepakket in het verzorgingsgebied Zuid Holland Zuid. Dit gebeurt naar aanleiding van het advies van de Programmaraad Zuid Holland Zuid en het distributiebeleid van UPC.

Radio
Onderstaande zenders worden toegevoegd aan het radiopakket:
FiP (frequentie 90.9), BBC Radio 3 (frequentie 94.9)

Onderstaande zenders worden niet langer doorgegeven in het radiopakket:
VRT Radio 2, Tweede Kamerlijn

Televisie
Onderstaande zenders worden toegevoegd aan het tv-pakket:
Animal Planet (kanaal 41+/frequentie 632.00), Family 7 (kanaal 65+/frequentie 824.00)

Onderstaande zenders worden niet langer doorgegeven in het tv-pakket:
RNN7/ETV, TV5 Monde

Frequentiewijzigingen:
MTV verhuist van frequentie 480.00 / kanaal 22+ naar frequentie 520.00 / kanaal 27+
WDR3 verhuist alleen in de gemeente Sliedrecht van frequentie 680.00 / kanaal 47+ naar frequentie 832.00 / kanaal 66+
Rai Uno verhuist van frequentie 552.00 / kanaal 31+ naar frequentie 848.00 / kanaal 68+

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.