Weer een geweldig straatfeest op het Sleutelbloemplein

01 juli 2008

PAPENDRECHT- Op zaterdag 28 juni 2008 was er weer een straatfeest, de rommelmarkt leek even in het water te vallen door de regenachtige morgen, maar door de muzikale begeleiding van zanger toetsenist John Swaab werd het toch heel gezellig en het begin van succesvolle dag. Mede mogelijk gemaakt door steun van vele sponsors, waar het Seniorencomité heel dankbaar voor is.

De rommelmarkt werd druk bezocht en vele spulletjes wisselde van eigenaar. Rond 12.00 uur brak het zonnetje door, en de middag begon met een optreden van de Country Dance groep Black Purple gevolgd door een bingo met gelukkige winnaars van prachtige prijzen welke ieder jaar gesponsord worden door de plaatselijke winkeliers.

Om16.00 uur stak het schipperskoor De Pontonniers van wal met een geweldig optreden, en tot groot genoegen van alle toeschouwers gaf het koor enkele toegiften, waarna de bewoners hongerig gezongen aan een gezellige barbecue begonnen, tussendoor werd een bingorondje gedraaid met opnieuw mooie prijzen.

De avond werd opgeluisterd door Zanger Henk de Jager en zijn vrouw Mandy, die het feest voor de vierde keer met zijn optreden compleet maakte.  
In de pauze van de zanger, werden de bewoners verrast door een exotisch optreden van 2 Limbo danseressen, met later een spannend optreden van Buikdanseres Sybella met een heuse slang, onze senioren waren heel wat mans, want na enige aarzeling ging toch menig bewoner op de foto met de Boa Constrictor om hun nek,
Henk de Jager sloot het feest om 23.45 uur af met een prachtig lied, waarna de bewoners met een tevreden gevoel naar huis gingen.

De bewoners willen graag al de sponsors bedanken voor hun geweldige bijdrage, zonder hen zou dit feest niet door kunnen gaan. Geldsponsors: Stam, Groen BV, Auto van Wijngaarden, Care 4 Cars, Hervo, Dakland, Haas service, Lesec, Avanti, Opel centrale, Datacom, Luit en Lenie Kannegieter, Electro van Wijngaarden, Profile, Klop Woninginrichting, Snacky, Nefili, Hap Snap, Meline, Bridge, Alora, Keukenmaat, DOV, Benschop, Cookers, Smit Mode, Euro, Verkeersschool Ronald, Riant, Wijnas, Universol, Karwei, Merwede, Wahidi, Gevel en Huis, Drukkerij Schuurman, Snackbar Quikly, Samara, Korteland, Capelle, Netservice, de Koning, Westwaard Wonen en Gemeente Papendrecht.

Bingosponsors: Smit Juwelier, Marskramer, Abels, Enjoy, Foto Klein, Xenos, Wijnhandelaar Paap, Eye Wish, Multivlaai, Delifrance, AH, Brigette, Zwartbol, Uljee, Thomas Cook, C1000, Bakker Vlot, Apotheek Westpolder-Wilgendonk en Vrijheid, Ab en Hans, Ten Hoopen, Schievink, G en G Computers, Sauna Papendrecht, Willaerts, Kempers, Huib Zanen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.