Kledingdief aangehouden

29 juni 2008

PAPENDRECHT – Een 48-jarige man uit Papendrecht is op 29 juni rond 03.15 uur op de Parkweg aangehouden. Een agent in burger betrapte de man op heterdaad toen hij met een metalen haak kleding uit een ondergrondse kledingcontainer viste. De man had twee grote vuilniszakken en meerdere plastic zakken met kleding naast zich staan. Die zijn in beslaggenomen. De man is voor de rest van de nacht ingesloten na verhoor, waarin hij alles ontkent,  in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.