Winkelcentrum De Meent opgefleurd met hanging baskets

19 juni 2008

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent bloeit als nooit tevoren. Met ruim 80 hanging baskets met paars/witte rose/witte sufinia’s is het centrum weer een stukje meer “aangekleed”.

De plantenbakken zijn bekostigd door projectontwikkelaar Next Real Estate, winkeliersvereniging De Meent en de gemeente Papendrecht. Zij worden inclusief onderhoud, bemesting en bewatering gehuurd van Darthuizer Oase-Lease.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.