Klinkende namen op PowerPark 28 juni

19 juni 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag 28 juni is het weer tijd voor PowerPark! Van 13.00 tot 23.30 is hét festival van Papendrecht gratis te bezoeken in zwembad De Hooght Ook kan tot 17.00 gratis worden gezwommen.

Ingrediënten van PowerPark: veel gratis doe-dingen voor kids, een verenigingsmarkt met optredens en workshops van Papendrechtse verenigingen en natuurlijk veel muziek in de genres rock, pop, hiphop en R&B. Optredens van onder meer Sticks (van Opgezwolle), Three Agreed, Anoniem, DJ’s Richard, Ibbiej en Qcue en popidool Nathalie.
PowerPark is kijken, luisteren, sfeer proeven, lekker luieren, dansen, meezingen en meedoen voor iedereen!

Bovendien kun je een Meet & Greet winnen met Nathalie. Hoe? Bel maandag 23 juni tussen 16.00 en 16.30 uur naar jeugdcentrum Interval (615 09 93). Je naam en adres worden dan genoteerd. De 10 winnaars worden getrokken op zaterdag 28 juni onmiddellijk na de opening van PowerPark om 13.00 uur.

Op of rond donderdag 19 juni krijgt elk Papendrechts huishouden het complete Powerparkprogramma in de brievenbus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.