PKC kent opnieuw kampioenen

16 juni 2008

fotoPAPENDRECHT - Afgelopen tijd zijn er wederom jeugdploegen kampioen geworden en wel de volgende:

- PKC B8 : dit team van trainer Hugo Vlasblom werd door hard werken verdiend kampioen

- PKC C2 : dit team van trainers Rutger Sijstermans en Jeroen Euser mag zich ook scharen in de rij van verdiende kampioenen.

- PKC C5 : deze ploeg van trainsters Ivanka Rijerkerk en Lobke Hoogeveen werd voor de derde keer op rij kampioen!

- PKC F6 : Anouk Zwager en Suzanne Sijstermans hebben dit team heel goed beleid in de weg omhoog. Waren ze in de 1e helft veld nog bleu en aarzelend, groot is het verschil nu waar samenspel en het creëren van kansen hun stokpaardje is waardoor ze de andere ploegen aftroeven. Een terecht kampioenschap. (Zie foto.) Allemaal van harte gefeliciteerd!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.