Papendrecht op z'n Hollands

16 juni 2008

Papendrecht, 14 juni 2008 - Papendrecht was op zaterdag 14 juni oranje gekleurd in winkelcentrum de Meent.
Er was een ruilbeurs voor Paninivoetbalplaatsjes, er waren vrolijke acrobaten en verder was een speciaal Oranjeteam, de Oranjefotograaf en de Nederlandse Vélocipèdeschool aanwezig. Daarnaast kon men zichzelf opgeven voor een talentenjacht en laten zien waar men goed in is.
Als spetterende afsluiting kwam Wolter Kroes het Oranjefeest afsluiten met een optreden.

 
© fotografie: Kees Andriesse
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.