Pech blijft Excelsior achtervolgen

16 juni 2008

PAPENDRECHT - Het Lenteconcert dat Muziekvereniging Excelsior op zaterdag 21 juni had gepland in Theater De Willem is afgelast. Aangezien het Nederlands Elftal zich verrassend heeft geplaatst als poulewinnaar op het EK en op diezelfde avond haar kwartefinale speelt, is het niet verstandig om het concert door te laten gaan. Ook bleek het op het laatste moment niet meer mogelijk om het naar a.s. vrijdagavond te verplaatsen.

Het tijdelijk onderkomen voor de muziekvereniging laat helaas nog even op zich wachten. Diverse media berichtten vorige week dat een nieuw onderkomen in de hal van Lingen Beton zou zijn, maar dat gaat niet door. Wel is door de gemeente nu een andere mogelijkheid geboden, waarvan de haalbaarheid en mogelijkheden nog worden bekeken. Zodra er iets definitief is, wordt dat bekendgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.