Nationale korfbaldag bij PKC op 21 juni 2008

13 juni 2008

PAPENDRECHT - PKC heeft van het KNKV de organisatie van de Nationale Korfbaldag toegewezen gekregen. Op deze dag zullen de finales om het Nederlands kampioenschap veld voor de C-jeugd, B-jeugd, A-jeugd en senioren gespeeld worden. De Café Bar Nationale Korfbaldag vindt dit jaar plaats op 21 juni op de accommodatie van PKC/Café Bar in Papendrecht.

De verwachting is dat ruim 2.000 korfballiefhebbers deze dag zullen bezoeken. Het belooft niet alleen qua sportprestaties een geweldig evenement te worden, het aanvullende programma staat ook garant voor een gezellig dagje uit.

Het programma:
11.00 - 12.00 uur    Welpentraining voor 100 welpen van PKC en regionale verenigingen
12.00 - 12.15 uur    1e Demonstratiewedstrijd G-korfbal IJsselvogels - WION
13.00 - 14.00 uur    Finale C-jeugd
14.15 - 14.30 uur    2e Demonstratiewedstrijd G-korfbal IJsselvogels - WION
15.00 - 16.15 uur    Finale B-jeugd
17.00 - 18.25 uur    Finale A-jeugd
19.00 - 20.30 uur    Finale Senioren

Vanaf 11.00 uur vinden diverse activiteiten plaats voor kinderen. Er zijn o.a. twee springkussens, kinderen kunnen zich laten schmincken, er is een ballonnenclown en de kinderen kunnen hun hart ophalen met een aantal spelletjes. Tevens worden er tussen alle finalewedstrijden door op het Evenementenplein demonstratiewedstrijden Beachkorfbal gespeeld. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en kan men zich op het Evenementenplein ook tegoed doen aan een hapje en een drankje.
Kortom, het belooft een gezellige dag te worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.