Culturele Raad organiseert fotowedstrijd

09 juni 2008

PAPENDRECHT - De zomer is in aantocht! Dat houdt in dat velen van u de komende tijd met vakantie gaan. En waarschijnlijk neemt u dan ook uw fototoestel mee. Het is immers altijd leuk om later, wanneer u weer thuis bent, aan de hand van foto’s herinneringen op te halen.

Boek
Daarom leek het de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht een leuk idee om dit jaar een fotowedstrijd uit te schrijven. En om in de buurt te blijven van de onderwerpen waarmee de sectie zich doorgaans bezighoudt, vragen we u om een foto te nemen met als thema: boek. Dat kan bijvoorbeeld een foto zijn van een boekwinkel of een bibliotheek. Maar een foto van iemand die op het strand ligt met een boek op zijn gezicht, is ook mogelijk.

Verhaal
Natuurlijk gaan de foto’s meer leven wanneer u ook een kleine tekst meestuurt die betrekking heeft op de foto. Dan lezen we het verhaal erachter. Alle ontvangen foto’s en bijbehorende teksten zullen worden geëxposeerd in de bibliotheek van Papendrecht en bovendien ontvangt de winnaar een prijs. Redenen temeer om mee te doen aan de fotowedstrijd.

U kunt uw foto en tekst per e-mail of per post sturen naar Wendy Stam, ambtelijk secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Het e-mailadres is: w.stam@papendrecht.nl; het postadres is: Postbus 1112, 3350 CC Papendrecht. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.