Nieuwe trainer en spelers voor PKC

07 juni 2008

PAPENDRECHT - Na het teleurstellend verlopen seizoen 2007/2008, krijgt de eerste selectie van PKC een nieuw gezicht voor het komende seizoen.

Er zijn een aantal oud-gedienden vertrokken maar er komen nieuwe talentvolle spelers als Henk Fokker, Sander Schattenberg en Renier Plantinga de eigen talenten binnen PKC versterken en geven de club mede een nieuw elan.

Ook voor de begeleiding van het team zijn nieuwe keuzes gemaakt. In overleg met het technisch bestuur is besloten voor een andere opzet, waarbij trainer Jacko Vermeer zijn activiteiten het komend seizoen niet langer zal voortzetten. Het was voor hem dan ook een grote teleurstelling dat hij zijn rol als hoofdtrainer bij PKC niet mag voortzetten in het komende seizoen, ondanks de contractverlenging die kort geleden werd getekend.

Onder leiding van oud-gediende Ben Crum, de zeer ervaren opleidingstrainer en coach, wordt een nieuw team georganiseerd waarmee PKC een invulling geeft aan de verdere professionalisering van korfbalsport binnen de vereniging en hoopt dat de grote successen van de voorgaande jaren binnenkort weer zullen terugkeren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.