Schennispleger staande gehouden en opgepakt

06 juni 2008

PAPENDRECHT – Op zaterdagavond 7 juni is een 48-jarige schennispleger zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. De Gemeenschappelijke Meldcentrale kreeg een melding van een voorbijganger dat op het fietspad van de rotonde N214 in de richting van de Provincialeweg een naakte man zou lopen. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de melder de man vast te hebben. De melder verklaarde dat hij met zijn auto de Provincialeweg op wilde rijden en de naakte man half verscholen in de bosje zag staan. Hij vertrouwde het niet, reed terug, stapte op de man af en sprak hem aan. Toen de man geen aanstalte maakte om zich aan te kleden en weg te gaan, belde de melder de politie. De schennispleger zag dit en begon zich na enkele minuten aan te kleden.
De melder hield de man staande tot de politie kwam en deed aangifte. Hij verklaarde daarbij zich ook zorgen te maken over de vele jeugd die normaal gesproken tijdens uitgaansavonden het fietspad gebruiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.