Traditionele Avondvierdaagse een begrip in Papendrecht

05 juni 2008

PAPENDRECHT - Van maandag 2 tot donderdag 5 juni wordt de traditionele Avondvierdaagse in Papendrecht gelopen. De wandelaars kunnen kiezen tussen de 5 of 10 km loop. Er waren weer vele organisaties uit Papendrecht aanwezig waaronder scholen en sportverenigingen.

Donderdagavond wordt de vierdaagse feestelijk afgesloten en wordt iedereen die meegedaan heeft getrakteerd op een presentje. 

Het verkeer werd prima geregeld door de verkeersregelaars zodat de kinderen veilig over konden steken. Ook het Rode Kruis was goed vertegenwoordigd. Zonder vrijwilligers had deze avondvierdaagse nooit zo succesvol kunnen zijn.

Foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.