Getuigen gezocht van aanrijding hond

02 juni 2008

PAPENDRECHT - Op zaterdagochtend 31 mei is omstreeks kwart over elf een Jack Russel op de kruising Rembrandtlaan en Crabethstraat aangereden. De automobilist, rijdend in een blauwe fiat cinqocento, is ondanks een aantal ooggetuigen doorgereden zonder zich om de hond te bekommeren. De klap was een straat verder nog te horen. De hond is ongeveer 20 meter meegesleurd en vervolgens onder de auto doorgerold. Hij of zij moet dit gemerkt hebben.

Met de hond gaat het gelukkig iets beter. Wonder boven wonder heeft zij geen inwendige bloedingen eraan overgehouden. Ze loopt echter wel mank en heeft een hersenschudding en het is nog onzeker of ze het gaat redden. Wie kan er meer kan vertellen over de automobilist? Er zijn immers genoeg getuigen geweest. U kunt hiervoor een email sturen aan redactie@papendrecht.net.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.