Zolder eraf in de Grondmolen

30 mei 2008

PAPENDRECHT - In de Grondmolen vindt er wel een heel bijzondere verbouwing plaats: bij 3 woningen is de complete zolder met vloer eraf gehaald.

De woningen zijn vrij uniek in Papendrecht, aangezien ze vrijwel geheel uit hout bestaan. De Grondmolen (3 straten) wordt in de volksmond dan ook wel "cowboydorp" genoemd. Ook uniek is dat alle woningen verschillend van elkaar zijn, zo ook deze 3 woningen.

De eigenaren van de 3 woningen hebben de handen ineen geslagen om hun huis uit te bouwen tot 3 volwaardige verdiepingen. De verbouwing duurt in totaal 3 maanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.