Jeugdteam PKC veldkampioen

29 mei 2008

PAPENDRECHT- Het Jeugdteam E7 van de Papendrechtse korfbalclub heeft goede zaken gedaan door kampioen te worden van de veldcompetitie.
Vandaag( woensdag 28 mei) werden de jeugdige leden gehuldigd. Het begon allemaal met een groepsfoto, daarna keihard trainen en aan het eind van de training wachtte hen nog een bijzondere verassing. Zij kregen namelijk ieder een beker geschonken door de trotse ouders.

Dit bijzondere resultaat hadden zij niet kunnen behalen dankzij de steun van de beide trainsters.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.