Papendrecht A1 promoveert naar 3e Divisie

26 mei 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht A1 is middels de nacompetitie gepromoveerd naar de 3e divisie. Op 24 mei '08 werd gespeeld op het terrein van ODC te Boxtel tegen Haarsteeg A1 en Nevelo A1. De eerste wedstrijd eindigde gelijk (1-1) waarna de tweede wedstrijd werd gewonnen met 3 tegen 1 van Nevelo A1. Papendrecht A1 is daardoor na 3 seizoenen hoofdklasse weer terug in de in de 3e divisie. Papendrecht speelde een uitstekend tweede seizoenshelft waarin het geen wedstrijd meer verloor en de derde periode binnenhaalde.

Papendrecht B1 werd dit seizoen kampioen in de hoofdklasse en speelt komend seizoen ook in de derde divisie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.