Bedreiging op internet

26 mei 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft maandagochtend 26 mei een 27-jarige inwoner uit Papendrecht in zijn woning aan de Meindert Hobbemastraat aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht dat hij een agent heeft bedreigd op internet. Op 10 maart werd het voertuig van de verdachte onderworpen aan een geluidscontrole.

Bij de controle bleek het voertuig teveel geluid te maken. Enige tijd na de controle plaatste de verdachte een bericht op intranet waarin hij bedreigende taal gebruikte in de richting van de agent die de controle had uitgevoerd.

Het bericht is inmiddels verwijderd, maar de verdachte is in zijn woning aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en wordt gehoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.