PKC kijkt terug op twee geslaagde toernooien

19 mei 2008

PAPENDRECHT - Op tweede Pinksterdag kwamen zo’n 40 teams van diverse verenigingen naar PKC om deel te nemen aan het jaarlijkse Pinkstertoernooi. Dit toernooi was wederom uitstekend georganiseerd en mede dankzij het fantastische weer hebben de kinderen, trainers en toeschouwers een heerlijke dag gehad. Kampioenen die dag waren: OVVO A1, PKC B1, KVS C1, TOP D1 en SKF E1.

Op 14 mei kwamen lagere scholen vanuit Papendrecht naar de accommodatie van PKC voor het jaarlijkse schookorfbaltoernooi. Ruim 300 korfballers en niet-korfballers speelden gemoedelijk met elkaar en ook deze dag was opnieuw geslaagd. Van groep 3/4 is het Kofschip locatie de Wielen kampioen geworden, van groep 5/6 Beatrixschool 2 en van groep 7/8 Beatrixschool 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.