Weer korenconcerten dit jaar

19 mei 2008

PAPENDRECHT - Stichting Dorpsbehoud is sinds 1986 eigenaar van de oudste muziektent van de regio (bouwjaar 1949) aan de Eilandstraat. Dit jaar is de muziektent gerestaureerd. Deze restauratie was mogelijk dankzij giften van Ondernemers Vereniging De Meent, de Rabobank, Rotary afd. Papendrecht en de Samenwerkende Industrieën Papendrecht (S.I.P.).

Op vrijdagavond 30 mei (van 20:00-23:00 uur) organiseert St. Dorpsbehoud weer een zomeravondconcert. Deze reeks zomeravondconcerten start met een concert, dat vorig jaar wegens weeralarm moest worden afgelast.
Voor u zullen optreden: Melange Rood, Schipperskoor De Pontonniers, Popkoor A lot of, afd. Sliedrecht en De Smarties. Het concert eindigt met de 'Finale' o.l.v. Smarties-dirigent Hendrik-Jan van Dijkhuizen zullen leden van alle koren een grandioze finale verzorgen.

In de koek-en-zopietent van Dorpsbehoud zijn koffie, thee en andere drankjes verkrijgbaar, terwijl daar bij regen kan worden geschuild. Er is beperkte zitplaats aanwezig en de toegang is gratis.  (Dorpsbehoud ontvangt geen subsidie. Onderhoud aan de muziektent en aanschaf van benodigdheden voor de concerten wordt betaald met de opbrengst van de koek-en-zopie.) Na dit Korenconcert  volgen nog twee concerten op vrijdagavond 27 juni en 29 augustus 2008.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.