Betrapt

15 mei 2008

PAPENDRECHT – Een 51-jarige man uit Dordrecht heeft woensdagmorgen 14 mei rond de klok van 11.20 uur twee inbrekers betrapt bij zijn woning aan de IJspolderweg. De man betrapte de twee bij de achterdeur waar ze bezig waren de deur open te krijgen. Bij het zien van de bewoner renden ze weg richten het bejaardenhuis. 
Het zou gaan om twee jongemannen, geschatte leeftijd 22 jaar oud, beiden noord-afrikaans uiterlijk. Een van de twee was wat dikker en beiden hadden donkere kleding aan. De bewoner schakelde direct de politie in maar die trof helaas geen verdachten meer  in de omgeving. Mogelijk slaat iemand aan op bovenstaande signalementen. In dat geval wordt men verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.