Papendrecht zoekt Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS)

14 mei 2008

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht zoekt uitbreiding van het aantal buitengewoon ambtenaren burgerlijke stand (BABS). Als BABS mag je huwelijken sluiten en partnerschappen registreren. Je begeleidt de (toekomstige) paren en weet op creatieve en persoonlijke wijze elke keer weer iets bijzonders te maken van hun speciale dag. Daarnaast voer je voorbereidende gesprekken met de paren. De huwelijksvoltrekkingen en geregistreerd partnerschappen kunnen op verschillende locaties in de gemeente plaats vinden.
 
Belangstelling of meer informatie? Kijk op www.papendrecht.nl of bel naar de gemeente (tel. 641 89 11) en vraag naar Astrid de Jong of Mariëtte Noteboom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.