Diefstal roestvrijstalen koppelstukken

14 mei 2008

PAPENDRECHT – Op dinsdagmorgen 13 mei tussen 10.30 en 11.00 uur zijn vanaf een terrein aan de Scheepvaartweg diverse roestvrijstalen koppelstukken gestolen. Onbekenden reden met een rode bus het terrein op waarna ze de koppelstukken die in een krat lagen, stalen. De koppelstukken stonden klaar om te worden gebruikt voor een in aanbouw zijnde gastanker. Nadat het personeel constateerde dat ze spullen miste, is de politie ingeschakeld. Die onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.