PKC moet de komende tijd doorgroeien

12 mei 2008

PAPENDRECHT - De eerste confrontatie met SCO deze week, op het eigen Oostpolder veld, bleek een formaliteit voor PKC. Op een heerlijke zomerse Pinksteravond freewheelde het, zonder zich zelf echt in te hoeven spannen, simpel langs SCO, dat de groen-witten nauwelijks tegenstand wist te bieden, ook al hield Jacko Vermeer een aantal vaste basisspelers op de bank. Veel maakte het niet uit. SCO bleek machteloos en het is dat het schotpercentage aan Papendrechtse zijde niet best was, anders was het verschil nog veel groter geweest.

Halverwege de eerste helft van deze veldcompetitie kan PKC tevreden zijn: met de volle buit staat het aan kop in de Hoofdklasse C en wanneer a.s. zaterdag de punten uit Friesland mee terug genomen worden, is er nog maar een puntje nodig om plaatsing voor de kruisfinales te bewerkstelligen. Gezien de wedstrijd die het vandaag speelde moet dat geen probleem behoeven te zijn.
Langzaam zal de ploeg van Jacko Vermeer de komende weken naar de grote vorm moeten toegroeien, want het echte werk moet nog beginnen.

Foto: Peter Besemer

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.