Aquarelleren in de boomgaard

10 mei 2008

PAPENDRECHT - Op zaterdag 3 mei zijn 11 dappere kunstenaars (in spé) aan de slag gegaan met de eerste aquarelleerworkshop. Het was zoals de hele week schitterend weer in de boomgaard van de Fruitheerlijkheid aan de Kerkbuurt.

Onder de bezielende leiding van Magda zijn er mooie kunstwerkjes ontstaan. De meeste deelnemers hadden nog nooit met aquarelverf gewerkt. De bedoeling was om een middag te gaan genieten. En dat hebben ze allen gedaan. Het was dan ook een heerlijke middag in de 'fruitheerlijkheid'.

Er zijn nog een paar plekjes vrij op zaterdag 31 mei en zaterdag 14 juni. De middag duurt van 14.00 tot ± 17.00 uur. Bij regen is het niet mogelijk om te aquarelleren. In dat geval wordt het verschoven naar een andere datum. Inschrijven via de winkel, tel. 644 05 99 of via email: korteland.fruit@planet.nl . Kosten € 20,- per persoon.

Meer foto's zijn vanaf maandag te zien op www.fruitheerlijkheid.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.