Zwembad De Hooght 40 jaar

10 mei 2008

Papendrecht, 12 mei 2008 - Vanwege het goede weer was zwembad De Hooght op 6 mei al vervroegd opengegaan, maar zaterdag 10 mei 2008 om 10.00 uur luidde wethouder Vogel officieel het zomerseizoen voor zwembad de Hooght in met een sprong in het diepe. 

Deze dag stond de viering van het 40-jarig bestaan van het Papendrechtse zwembad centraal. Reden voor tal van activiteiten. Ten eerste was de toegang die dag gratis. Verder waren er allerlei speelattributen, zoals er een springkussen, een waterspeeleiland en organiseerde het zwembadpersoneel allerlei spelletjes voor de jeugd. Onmiddellijk na de officiële opening startte een kinderrommelmarkt voor kinderen tot 15 jaar .

 

André Vogel maakt zich gereed...

... voor de sprong!

Veel speelattributen

Lekker wankel en nat looppad.
© fotografie: Kees Andriesse
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.