Nog even en dan viert de VVHP feest

07 mei 2008

PAPENDRECHT - Nadat het 25-jarig bestaan door de gemeente eigenlijk in het water is gegooid, wil de vereniging een klein, maar een leuk feestje geven bij de opening van hun eigen HONDENDOME want, het duurt niet lang meer,of de Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht beschikt eindelijk naar bijna 8 jaar een eigen terreintje.

Nu is de de gemeente bezig om het terrein klaar te maken voor gebruik, maar iedereen weet inmiddels dat dit niet allemaal gemakkelijk gegaan is en het heeft veel stof doen opwaaien. Het heeft al met al bijna bloed, zweet en tranen gekost dit voor elkaar te krijgen.

De ambtelijke molens werkten veel tegen, maar eindelijk is de gemeente hun goed gestemd en is bijna alles rond. Eindelijk een eigen terreintje, een eigen vlag zal straks wapperen. Een naambordje met hoe het veldje zal gaan heten zal aangeven dat het dan ook echt gaat over het terrein van de V.V.H.P.
Het is alleen jammer dat er voor de vereniging een aardige huur gevraagd wordt voor het veldje door de gemeente, maar voor niets gaat de zon op, daar is de V.V.H.P. ook al achter.

De V.V.H.P. heeft gelukkig hulp gekregen van een grote sponsor en deze geeft een steun in de rug, om de materialen op te kunnen knappen of te vervangen, ook wat kleinere sponsors bieden hulp om een leuke dag te gaan organiseren voor baas en hond. De vereniging is alleen nog op zoek naar een sponsor die het onderhoud zou willen doen van het grasveldje, want met een handmaaimachinetje komt de vereniging niet ver!

Het organiseren van de open dag is in volle gang en deze feestelijke dag wordt binnekort bekendgemaakt. De cursussen gaan gewoon door en het examen zal waarschijnlijk nog gewoon gehouden worden op het Slobbengors. De leden van Sport en Spel krijgen allen bericht wanneer de overstap zal plaatsvinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.