VV Papendrecht blijft in titelrace

05 mei 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde op zondag 4 mei 2008 een lastige uitwedstrijd bij OJC Rosmalen.
In de blessuretijd van de wedstrijd scoorde Danny van Valen de gelijkmaker met een strak en laag schot.

Titelconcurrent Deurne won thuis van SV Meerssen en staat nu 3 punten voor op Papendrecht. Op 12 mei (2e Pinksterdag) is de ontknoping van de competitie. Dan speelt Papendrecht thuis de slotwedstrijd van de competitie op sportpark Slobbengors tegen Deurne.

Alleen bij winst van VV Papendrecht volgt een beslissingwedstrijd op neutraal terrein omdat beide ploegen dan met een gelijk puntenaantal eindigen. Mocht dat duel gelijk eindigen en levert ook een verlenging geen winnaar op, dan volgen er geen penalties en mogen de Brabanders zich kampioen van de Hoofdklasse B noemen.

Op de foto wordt doelpuntenmaker Danny van Valen geknuffeld door Stian van Gameren en Kenneth Klaverweide.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.