Selectie PKC ondergaat diverse veranderingen

29 april 2008

PAPENDRECHT - Wim Scholtmeijer heeft bekend gemaakt aan het einde van dit seizoen PKC te gaan verlaten. De international die drie seizoenen voor PKC uitkwam, gaat volgend seizoen spelen bij TOP in Sassenheim, dat promoveerde naar de Korfbal League. 

Eerder gaven Bart Cleyman, Detlev Elewaut en Bart de Wit al aan PKC aan het einde van dit seizoen te zullen verlaten.

Reinier Plantinga (24 jaar, nu KCC) en Sander Schattenberg (Jeugdinternational en thans spelend voor SKF) komen volgend seizoen de selectie van PKC versterken. Beide spelers willen zich op het hoogste niveau alround ontwikkelen en hopen binnen PKC dit doel te kunnen bereiken.
Vandaag bevestigde ook jeugdinternational Henk Fokker (20 jaar) volgend seizoen de eerste selectie van PKC te komen versterken. Henk, speelt nu nog bij OVVO en wenst zich te ontwikkelen tot een korfballer op het hoogste niveau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.