VV Papendrecht verliest kostbare punten

28 april 2008

PAPENDRECHT - EVV zorgde in Papendrecht voor een stunt door VV Papendrecht, een van de drie overgebleven titelaspiranten, met 1-2 te verslaan.
In de 5e minuut kwam EVV op voorsprong door Sander Schouwenaar.
0-1 was tevens de ruststand. Na de pauze aanvankelijk een fellere VV Papendrecht. In de 51e minuut was de stand gelijk getrokken. In de 70e minuut was het de mee opgekomen Joost Bosma die de winnende treffer voor EVV noteerde.

Foto: Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.