Lukassen & Boer nieuwe hoofdsponsor voor PKC

26 april 2008

PAPENDRECHT - Donderdagavond 24 april 2008 tekenden het bestuur van PKC en de directie van Lukassen & Boer (Verzekeringen en Hypotheken) en CéMax (Accountancy) een intentieverklaring voor het hoofdsponsorschap voor drie jaar m.i.v. het seizoen 2008-2009.

Het contract van het hoofdsponsorschap dat PKC nu heeft met Café Bar koffieservice loopt aan het einde van dit seizoen na acht jaar af. Het bestuur van PKC is dan ook zeer verheugd met het vertrouwen dat Lukassen & Boer en CéMax hebben in PKC om zich er de komende jaren aan te verbinden.

Er moet nog een aantal zaken geregeld worden voordat het definitieve contract wordt getekend, maar er zal alles aan worden gedaan om de nieuwe hoofdsponsoren op 21 juni tijdens de Café Bar Nationale Korfbaldag’, die dit jaar in Papendrecht wordt gehouden, officieel te presenteren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.