Roemloos einde zaalcompetitie PKC

22 april 2008

PAPENDRECHT - In de strijd om de 3e en 4e plaats van de zaalcompetie, de kleine troostfinale in AHOY, verloor PKC ruim van Dalto. PKC eindigde na de play-offs dus waar het ook eindigde in de reguliere competitie: op de 4e plaats.

Dalto had in de play-offs verloren van DOS'46, PKC van Koog Zaandijk. Na een eerste helft waarin Dalto vrij snel een gat sloeg, geloofden beide ploegen het in de tweede helft wel. Het was duidelijk dat er niet veel op het spel stond. Een aantal spectaculaire acties van Leon Simons konden niet verhullen dat PKC gewoon een oorwassing kreeg van Dalto: 29-17. PKC heeft al met al een verloren seizoen gespeeld en hoopt volgend seizoen weer de weg omhoog te gaan vinden. Koog Zaandijk, dat afgelopen zaalcompetitie liefst vier keer won van PKC, werd de "verrassende" kampioen van Nederland.


Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.