Kampioenen bij VV Papendrecht

21 april 2008

PAPENDRECHT - Vandaag liet Papendrecht D4 er geen twijfel over bestaan dat zij de beste zijn in hun poule. Vorige week ging het nog moeizaam tegen SSW D1 en werd met een minimaal verschil (1-0) gewonnen. Vandaag, 19 april '08 ging het eigenlijk heel gemakkelijk. Tegen IFC D4 werd, op het hoofdveld, nu wel met ruime cijfers (12-0) gewonnen en werd D4 Kampioen.

Op deze dag is ook Papendrecht E3 Kampioen geworden. Vorige week werd de nr. 2 al geklopt met 1-0. Vandaag werd thuis duidelijk met 9 tegen 1 gewonnen van EBOH E2. Sliedrecht E3 stond ook al op een grote achterstand en kan Papendrecht E3 niet meer inhalen. Papendrecht E3 Kampioen.

Op deze dag werd ook Papendrecht F6 kampioen. Bij Sliedrecht werd met 0 tegen 5 gewonnen. Het kampioensfeest werd nog mooier voor de spelers doordat, de vader van Jelmer Kranendonk ervoor had gezorgd dat namens zijn firma, "Isolatie en Timmerbedrijf Kranendonk b.v.", bekers voor de kinderen gekocht konden worden ter herinnering aan het Kampioenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.