Gelijkspel voor VV Papendrecht

14 april 2008

PAPENDRECHT – Papendrecht speelde, zondag 13 april '08, op sportpark Slobbengors tegen Baronie uit Breda. Beide teams konden geen potten breken, het duel eindigde dus zoals het ook begon: 0-0.

Mourigh en Giovanni Klaverweide kregen de beste kansen om de overwinning veilig te stellen, het lot besliste echter anders. Baronie kreeg via Willemse een goede kans om tot scoren te komen, maar ook hij liet dit na....... 

Doelman Johan v.d. Werff werd uitgeroepen tot de man off the match

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.