Nieuwe aanbesteding openbaar vervoer over water drechtsteden

10 april 2008

PAPENDRECHT - Provincie, Waterbus, Connexxion en Dordrecht beëindigen huidige contracten.
Het personenvervoer over water binnen de Drechtsteden en op de verbinding Dordrecht-Rotterdam wordt per 1 januari 2009 opnieuw aanbesteed. Dit hebben Gedeputeerde Staten besloten, nadat zij de lopende overeenkomsten in goed overleg met Waterbus BV, Connexxion Holding en de gemeente Dordrecht voortijdig hebben beëindigd.

Aanleiding hiervoor is het besluit van Waterbus om de in het contract afgesproken sneldienst, niet uit te voeren. Dit is voor de provincie een belangrijke eis om het personenvervoer over water met name voor forenzen een aantrekkelijk optie voor de auto te maken. De huidige dienst wordt nog wel voortgezet tot het einde van het jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.