Bromfietser lichtgewond

10 april 2008

PAPENDRECHT – Een achttienjarige vrouw uit Papendrecht is donderdagmiddag 10 april lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Burgemeester Keijzerweg. De vrouw reed op haar bromfiets en wilde vanwege de file op de weg oversteken ter hoogte van de kruising met de Pieter Zeemanlaan. Omdat de baan voor linksafslaand verkeer over het hoofd zag, reed ze aan tegen een personenauto en een busje. Door de bestuurder van één van de betrokken auto’s, een 45-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, is adequate eerste hulp verleend. De ambulance heeft de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis waar een scheurtje in haar wijsvinger werd geconstateerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.