PKC B2 Districtskampioen

07 april 2008
PKC B2 Districtskampioen

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag speelde B2 van PKC/Café Bar tegen Kinderdijk B1 om het districtskampioenschap, nadat zij een tijdje geleden kampioen waren geworden in hun eigen poule.

Tot de rust ging de wedstrijd gelijk op en de tussenstand was dan ook 3-3. PKC/Café Bar kwam nog tweemaal achter, maar wist in de eindstrijd toch aan het langste eind te trekken en zag 5-7 op het scorebord staan na het laatste fluitsignaal. Topscoorder met maar liefst 5 doelpunten was Edmar Langendoen.

De wedstrijd was een goede voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap van komende zaterdag waar zowel PKC/Café Bar B1 als B2 naar toe gaan.

Een geweldige prestatie van het team van Martin en Hanneke Langendoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.