Rijles

07 april 2008

PAPENDRECHT – Een 59-jarige man uit Papendrecht is bekeurd nadat hij rijles gaf aan zijn 13-jarige dochter. Dit gebeurde op zondagmiddag 6 april 2008 omstreeks 17.45 uur op een parkeerterrein aan de Westkil. De man liet zijn dochter in zijn personenauto rijden. Hij verklaarde zijn kinderen altijd alles zelf te leren. Hij vond het raar dat hij een bekeuring kreeg want hij dacht er wel met een waarschuwing vanaf te kunnen komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.