Gedichtenwedstrijd Mijn Mooiste Plek in de Drechtsteden

07 april 2008

PAPENDRECHT - In het kader van het project Drechtsteden (Ge)Dicht wordt een grote gedichtenwedstrijd georganiseerd met als onderwerp MIJN MOOISTE PLEK IN DE DRECHTSTEDEN.
Iedereen kan hier aan meedoen, ook als je niet in de Drechtsteden woont, zolang het gedicht maar gaat over een plek in de Drechtsteden (Dordrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Papendrecht en Hendrik Ido Ambacht). Er zijn 3 leeftijdscategorieën (6-12 jaar, 13-21 jaar en 22 jaar en ouder).
In elke categorie zijn er drie mooie prijzen te winnen. Ook worden de plekjes waar de winnende gedichten over gaan gefotografeerd. Deze foto’s worden uitvergroot en samen met het gedicht opgenomen in een speciale tentoonstelling die na de zomer op verschillende plaatsen te zien zal zijn.
Het gedicht moet in het Nederlands zijn en mag niet al eerder gepubliceerd of bekroond te zijn. Het dient uiterlijk zondag 18 mei 2008 in het bezit zijn van Drechtsteden (Ge)Dicht. Iedere deelnemer kan maximaal 3 gedichten inzenden.
Op een bijgesloten apart vel dient te worden vermeld: titel van het gedicht, naam van de inzender, geslacht, leeftijd, adres, telefoon en e-mailadres.
Het gedicht kan men sturen naar: Drechtsteden Gedicht, Postbus 11117, 3004 EC Rotterdam of mailen naar info@drechtstedengedicht.nl.
De bekendmaking van de winnende gedichten en de prijsuitreiking vinden plaats op zondag 15 juni om 14.00 uur in de Bibliotheek in Zwijndrecht, Norderstedtplein 8.
Meer informatie www.drechtstedengedicht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.